Balogh Lívia

integrál önismereti mentor

Gyerekkorom óta emberekkel akartam foglalkozni. Mégis közgazdász lettem és elmerültem a számok és az informatika világában. Belső hívásom 14 év után új irányba terelt és megérkeztem az Integrál Akadémiára, egyben felnőtt valóságomba, ahol vállalom vágyott hivatásom és emberekkel foglalkozom.

Megismerkedtem az integrál pszichológia egyedi világszemléletével, ezoterikus rendszerekkel, a lelki spirituális úttal. Saját önismeretem érdekében lelkem fejlődési irányát követtem és jártam testközpontú, mozgásos önismeretbe, családállításra, pszichodrámára, szimbólumterápiára, emellett 3 éve egyéni kísérésbe járok.

Az iskola mellett folyamatosan képeztem és képzem azóta is magam, jelenleg szimbólumterápiát tanulok. NLP technikával, szimbólumterápiával, egyéni ülésben végezhető család és rendszerállítással kísérem a hozzám fordulókat. Kliensként és kísérőként is megtapasztaltam az emberi kapcsolat gyógyító hatását. Látom, hogy minden emberhez más út vezet. Hiszem, hogy a lélek egyéni figyelem és elfogadás által képes igazán gyógyulni és fejlődni.

 

Vissza

Balogh Lívia:

Miként hat belső gyermekem a párkapcsolatomra? - mozgásos workshop

Galéria - 2019. 05. 04. 15:15-16:45

Milyen érzés megélni a puha intimitást, a másik közelségét? Milyen érzés, ha elhagynak? Milyen ha csak vársz a másikra, hogy végre észrevegyen és odaérjen hozzád? Miért reagálsz mindig ugyan úgy ezekben a helyzetekben és tudatos vagy rá egyáltalán?

Hívlak, hogy játékos gyakorlaton keresztül tapasztald meg belső gyermeked milyen érzéseket, viselkedést hoz kapcsolódásaidba. Tudatosíthatod és megoszthatod tapasztalataid és megértheted hogyan vezetnek belső mintáid a párkapcsolataidban. 

Várlak szeretettel!

logo