Flying Spirit

Zenekar

Zenei kezdeményezésünket a gitár, a hegedű és az énekhangok lélekből szóló összecsengése jellemzi. Saját magyar nyelvű szerzeményeink belső inspirációból fakadnak, érzéseinket és emberi mivoltunk kihívásait szólaltatják meg. Zenei hangzásunk egyedi, melyben megjelenik a spirituális világ hangulata is. A Flying Spirit lágyan áramló, akusztikus megszólalása a szívből születő alkotást, kreatív kiteljesedést és szárnyalást jelenti a számunkra. Koltai Dóra – ének, gitár, Juhász Enikő – ének, hegedű

Vissza

Flying Spirit:

Koncert

Kert - 2019. 05. 04. 18:00-19:00

Élvezzük a zene szépségét és áramlását a tavasz csodálatos frissességében.

Zenei kezdeményezésünket a gitár, a hegedű és az énekhangok lélekből szóló összecsengése jellemzi. Saját magyar nyelvű szerzeményeink belső inspirációból fakadnak, érzéseinket és emberi mivoltunk kihívásait szólaltatják meg. Egyedi, akusztikus hangzásunkban megjelenik a spirituális világ hangulata is.

Gyertek és tapasztaljátok meg, milyen együtt szárnyalni a Flying Spirittel az Everness Kikeleten!


Flying Spirit:

Koncert

Provence - 2019. 06. 20. Csütörtök 18:15-20:00

Gyere és élvezzük a zene szépségét és áramlását abban a térben, amit Veletek közösen hozunk létre. Zenekarunk a gitár, a hegedű és az énekhangok lélekből szóló összecsengésével szólítja meg közönségét. Saját magyar nyelvű szerzeményeink belső inspirációból fakadnak, érzéseinket és emberi mivoltunk kihívásait szólaltatják meg. Egyedi, akusztikus hangzásunkban megjelenik a spirituális világ hangulata is. Zenénk harmonikusan illeszkedik az Everness Fesztivál szeretettel teli, tudatos, befogadó terébe. Gyertek és tapasztaljátok meg, milyen együtt szárnyalni a Flying Spirittel!


Flying Spirit:

Flying Spirit koncert

Integrál Akadémia Nagysátor - 2019. 06. 22. Szombat 19:00-21:00

Zenekarunk a gitár, a hegedű és az énekhangok lélekből szóló összecsengésével szólítja meg közönségét.
Saját magyar nyelvű szerzeményeink belső inspirációból fakadnak, érzéseinket és emberi mivoltunk kihívásait szólaltatják meg. Egyedi, akusztikus hangzásunkban megjelenik a spirituális világ hangulata is. Zenénk harmonikusan illeszkedik az Everness Fesztivál szeretettel teli, tudatos, befogadó terébe.
Gyertek és tapasztaljátok meg, milyen együtt szárnyalni a Flying Spirittel!

logo