Kereszty András

Tréner - A Tudatosság Iskolája

A Tudatosság Iskolájának alapítója számtalan iskolában és mesternél tanult, majd 2008-ban megalkotta a test-lélek-szellem tudatosságából álló saját rendszerét. Könyveket ír, oktat és előadásokat tart. Az iskola felkészíti a tanulókat arra, hogy sikerre vigyék az életüket. Tudatosságot, hasznos információt, és bölcsességet ad útravalóul a mindennapok örömteli megéléséhez. Egyszerű és érthető formában adja közre az élet nagy törvényszerűségeit, és tudatosságra nevel. Szeretettel várunk a szeptemberben kezdődő iskolába és a kurzusokra, ahol gyakorlati és összegző tudást szerezhetsz az életről.

Vissza

Kereszty András:

Mi történik a Szerelemmel?

Kert - 2019. 05. 04. 13:30-14:30

 Szeretet és szerelem összefüggései.


Kereszty András:

A TISZTÁNLÁTÁS ÉS AZ INTUÍCIÓ ELŐNYEI, AVAGY A HARMADIK SZEM MŰKÖDÉSE ÉS HASZNÁLATA

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 19. Szerda 16:00-18:30

Hogyan hozz bölcs döntéseket a tisztánlátás segítségével? A harmadik szem optimális működése, a sikeres döntések kulcsa és a tudatos élet alapvető eszköze. Az előadásból megtanulhatod, hogyan érdemes megnyitni az érzékelés magas szintjeit, és hogy miként használhatod az intuíciódat a mindennapi életben. Megérzések a siker szolgálatában.


Kata Siri Sant Kaur:

ERED rövid előadások

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:30-10:30

09.30 - Biró Bence - 5 pszichológiai érdekesség - amit talán nem tudtál magadról
 
Elgondolkodtál valaha, hogy mi lett volna, ha elvégzel egy pszichológia szakot? Magas felvételi pontszám, 65 tantárgy, sokezer oldalnyi szakirodalom, bonyolult vizsgák, és sokezer ott töltött óra. Mi lenne, ha megkapnád a legjavát a sok kényelmetlenség nélkül? Ebben az előadásban összeszedtem onnan TOP 5 érdekességet, ami szerintem meglep majd téged. Így nem kell átrágnod magad az unalmas részeken, de az érdekes gondolatokat Te is hallhatod!
 
9.45 - Kata Siri Sant Kaur - Étkezési rendellenességek
 
10:00 - Gilányi Attila - A motiváltság rejtett csapdái
 
Hogyan legyél nagyon motivált", érkezik a bölcselet egyre gyakrabban, egyre több helyről. És miért kell az nekem? Mi lesz, ha az leszek? Még nem vagyok az? És ha az leszek, az biztosan jó lesz nekem? Egyáltalán mi az én feladatom,  és mire kell odafigyelnem, hogy a legjobban tudjam azt teljesíteni? A motiváció szó értelmezése szorosan kötődik a földi javak megszerzéséhez, a világi eredmények eléréséhez és mégis e kérdésekre a spiritualitással való kapcsolatában találjuk meg a választ.
 
10:15 - Kereszty András - A női tudatosság és bölcsesség a jelnkorban

A női bölcsesség a szívből árad. A nő magában hordozza az élet ösztönös ismeretét. Intelligencia és kedvesség az élet szolgálatában. A jelen korban meg kell erősödnie a férfi és női energiáknak, hogy megvalósuljon az egyensúly a családban és ezért a világban is.
 
 


Kereszty András:

NEM HALLGAT MEG, NEM FIGYEL RÁM, NEM ÉRT MEG ENGEM. SIKER-RECEPTEK A KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉSÉHEZ

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 20. Csütörtök 10:30-12:00

Az előadás a beszéd és a szavak erejéről szól. Arról, hogy hogyan védheted meg magadat a szavak segítsége által, és hogyan érheted el a céljaidat minden eddiginél profibban. Tanulj trükköket és erőszakmentes kommunikációt! Szerezz ismereteket a kapcsolataid megváltoztatásához, és a teremtő erőd maximális működtetéséhez!


Kereszty András:

A hetes szám misztikája

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 13:15-14:15

A hetes szám a fejlődés száma. Hét évente ugyanazt a leckét tanuljuk meg, de jó esetben már egy magasabb szinten. A hetedik év mindig megmutatja, hogy miben érdemes továbblépni, továbbfejlődni. A hetedik év megmutatja, hogy mit kell végleg befejezni ahhoz, hogy a következő hetes ciklus szebben, jobban és tudatosabban kezdődhessen el. A hetes az ősi bölcsesség szerint a fejlődés szent száma. 


Kereszty András:

MEGBOCSÁTOK DE NEM FELEJTEK? A MEGBOCSÁTÁS, AZ ELENGEDÉS ÉS A BÉKÉS ÉLET KULCSAI

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 20. Csütörtök 16:00-17:30

A megbocsátás és az elengedés, korunk nagy jolly-jokere. Aki részben vagy teljesen elengedi a sérelmeit és tovább lép, az megszabadul egy komoly lelki tehertől. Szabadon és boldogabban használhatja fel az idejét. Energikusabbá, békésebbé, barátságosabbá válik, mert a megbocsátás jó emberi kapcsolatokhoz és lelki nyugalomhoz vezet.


Kereszty András:

MILYEN ÁRAT FIZETSZ A SZERETETÉRT? ÖNISMERETI ÚT A GYEREKKORTÓL A JELENKORI JÁTSZMÁKIG

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 21. Péntek 10:30-12:00

Tudatos önismereti előadás, amely feltárja a lehetséges sérüléseket, és az önbizalom elvesztésének lehetőségét. Milyen árat fizettél a gyerekkorodban azért, mert „szerettek”? Miben kellett megfelelned másoknak, és hogyan alakította ez az életedet? Az előadás arról szól, hogy milyen játszmák és megfelelési kényszerek alakítják a sorsunkat.


Kereszty András:

Tudatos apaság

Férfiak Klubja - 2019. 06. 21. Péntek 12:30-14:00

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Kereszty András:

A tudatos párkapcsolat

Dialog - 2019. 06. 21. Péntek 15:45-16:45

A párkapcsolat kiváló lehetőség az önismeretre és a személyes fejlődésre. Közös információs mezőben élünk, melyben érzékeljük egymás gondolatait. A párunk ezért a legtökéletesebb tükör és a tanítónk is egyszerre. Ő a legértékesebb visszajelzőnk, aki megmutatja, hol kell fejlődnünk, hol kell jobban szeretnünk magunkat. 


Kereszty András:

FEJEZD BE A RINYÁT! KÉPEZD MAGAD SIKERESSÉ ÉS CSINÁLD MEG A SAJÁT SZERENCSÉDET! + KÖNYVBEMUTATÓ

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 21. Péntek 17:00-19:00

Párkapcsolatra vágysz, esetleg anyagi bőségre vagy sikerre, és még nincs belőle semmi? Neked is van ismerősöd, aki otthon ül és nem kezd semmit az életével? Ez a lelkesítő előadás neked, a könyv meg neki szól. Segít felismerni az akadályt, és segít abban, hogyan érd el a sikert. A „Fejezd be a rinyát!” című motivációs könyv PREMIERJE.


Kereszty András:

A SZEX, A DROG, A PÉNZ ÉS A HITEK - A SZABADSÁG DÖNTÉS, VAGY CSAPDA?

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 22. Szombat 10:30-12:00

Jó nekünk, ha korlátlanok a lehetőségeink az élvezetben, a pénzben, vagy az érzékkielégítésben? Hol van a határ a tudatosság és a rabság között a szexben, a drogok használatában, vagy a készen kapott hitrendszerekben? Mit fogadsz el abból, amit a világ helyesnek és igaznak tart? Az előadás arról szól, hogy valóban szabad vagy-e?


Kereszty András:

Változz, fejlödj, élvezd! A tudatosság 10 pontja

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 22. Szombat 16:30-18:00

A tudatosság alapjai. Az ősi bölcselet változatlan gyakorlati tudása, és a modern lélektan kísérleti eredményeinek végső következtetései tíz pontban. A boldog és tudatos élet alapjai. Az előadás egyedülálló összegzése az élet leglényegesebb ismereteinek. Egyszerű, átlátható és könnyen gyakorolható hétköznapi tudás a modern kor emberének.


Kereszty András:

A TUDATOSSÁG ISKOLÁJÁNAK A 10. SZÜLETÉSNAPJA - TE KAPSZ AJÁNDÉKOT

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 22. Szombat 18:00-19:00

GYERTEK ÉS TORTÁZZATOK VELÜNK EGYÜTT! TÍZ ÉV ÖRÖME MUNKÁJA ÉS SIKERE. AJÁNDÉKKAL KÉSZÜLTÜNK MINDEN VENDÉGÜNKNEK.


Kereszty András:

"ÍGY SZERETTEM VOLNA FELNŐNI - A TUDATOS GYEREKNEVELÉS ÖRÖMEI ÉS EREDMÉNYEI "

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 23. Vasárnap 10:30-12:00

Tudatosság a gyereknevelésben: minden szülőnek és leendő szülőnek kötelező tananyag. Három felnőtt gyerekem van meg egy kicsi. Azért tudom jól, hogy mire kell figyelni, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg a következményeket. Az előadás arról szól, hogyan neveltek téged, és hogy milyen mintákat adsz át a saját gyerekeid nevelésében.


Kereszty András:

AZT HITTEM, HOGY EGY ÉLETRE SZÓL - TUDATOS VÁLÁS ÉS TUDATOS ÚJRAKEZDÉS

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 23. Vasárnap 16:00-17:30

Válás és változtatás, bűntudat és neheztelés nélkül. Hogyan őrizd meg a fontos emberi kapcsolataidat, miközben a közös élet véget ér? Időnként elhagynak, máskor meg te lépsz ki a kapcsolatból. A változás örök, de a hiányt végül öröm követheti. Hiánypótló előadás a válás tudatos lépéseiről, az érzelmi intelligenciáról és a továbblépésről.

logo