Kereszty András

Tréner - A Tudatosság Iskolája

A Tudatosság Iskolájának alapítója számtalan iskolában és mesternél tanult, majd 2008-ban megalkotta a test-lélek-szellem tudatosságából álló saját rendszerét. Könyveket ír, oktat és előadásokat tart. Az iskola felkészíti a tanulókat arra, hogy sikerre vigyék az életüket. Tudatosságot, hasznos információt, és bölcsességet ad útravalóul a mindennapok örömteli megéléséhez. Egyszerű és érthető formában adja közre az élet nagy törvényszerűségeit, és tudatosságra nevel. Szeretettel várunk a szeptemberben kezdődő iskolába és a kurzusokra, ahol gyakorlati és összegző tudást szerezhetsz az életről.

Vissza

Kereszty András:

Mi történik a Szerelemmel?

Kert - 2019. 05. 04. 13:30-14:30

 Szeretet és szerelem összefüggései.


Kereszty András:

A TISZTÁNLÁTÁS ÉS AZ INTUÍCIÓ ELŐNYEI, AVAGY A HARMADIK SZEM MŰKÖDÉSE ÉS HASZNÁLATA

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 19. Szerda 16:00-18:30

Hogyan hozz bölcs döntéseket a tisztánlátás segítségével? A harmadik szem optimális működése, a sikeres döntések kulcsa és a tudatos élet alapvető eszköze. Az előadásból megtanulhatod, hogyan érdemes megnyitni az érzékelés magas szintjeit, és hogy miként használhatod az intuíciódat a mindennapi életben. Megérzések a siker szolgálatában.


Kereszty András:

NEM HALLGAT MEG, NEM FIGYEL RÁM, NEM ÉRT MEG ENGEM. SIKER-RECEPTEK A KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉSÉHEZ

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 20. Csütörtök 10:30-12:00

Az előadás a beszéd és a szavak erejéről szól. Arról, hogy hogyan védheted meg magadat a szavak segítsége által, és hogyan érheted el a céljaidat minden eddiginél profibban. Tanulj trükköket és erőszakmentes kommunikációt! Szerezz ismereteket a kapcsolataid megváltoztatásához, és a teremtő erőd maximális működtetéséhez!


Kereszty András:

A hetes szám misztikája

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 13:15-14:15

A hetes szám a fejlődés száma. Hét évente ugyanazt a leckét tanuljuk meg, de jó esetben már egy magasabb szinten. A hetedik év mindig megmutatja, hogy miben érdemes továbblépni, továbbfejlődni. A hetedik év megmutatja, hogy mit kell végleg befejezni ahhoz, hogy a következő hetes ciklus szebben, jobban és tudatosabban kezdődhessen el. A hetes az ősi bölcsesség szerint a fejlődés szent száma. 


Kereszty András:

MEGBOCSÁTOK DE NEM FELEJTEK? A MEGBOCSÁTÁS, AZ ELENGEDÉS ÉS A BÉKÉS ÉLET KULCSAI

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 20. Csütörtök 16:00-17:30

A megbocsátás és az elengedés, korunk nagy jolly-jokere. Aki részben vagy teljesen elengedi a sérelmeit és tovább lép, az megszabadul egy komoly lelki tehertől. Szabadon és boldogabban használhatja fel az idejét. Energikusabbá, békésebbé, barátságosabbá válik, mert a megbocsátás jó emberi kapcsolatokhoz és lelki nyugalomhoz vezet.


Kereszty András:

MILYEN ÁRAT FIZETSZ A SZERETETÉRT? ÖNISMERETI ÚT A GYEREKKORTÓL A JELENKORI JÁTSZMÁKIG

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 21. Péntek 10:30-12:00

Tudatos önismereti előadás, amely feltárja a lehetséges sérüléseket, és az önbizalom elvesztésének lehetőségét. Milyen árat fizettél a gyerekkorodban azért, mert „szerettek”? Miben kellett megfelelned másoknak, és hogyan alakította ez az életedet? Az előadás arról szól, hogy milyen játszmák és megfelelési kényszerek alakítják a sorsunkat.


Kereszty András:

Tudatos apaság

Férfiak Klubja - 2019. 06. 21. Péntek 12:30-14:00

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Kereszty András:

A tudatos párkapcsolat

Dialog - 2019. 06. 21. Péntek 15:45-16:45

A párkapcsolat kiváló lehetőség az önismeretre és a személyes fejlődésre. Közös információs mezőben élünk, melyben érzékeljük egymás gondolatait. A párunk ezért a legtökéletesebb tükör és a tanítónk is egyszerre. Ő a legértékesebb visszajelzőnk, aki megmutatja, hol kell fejlődnünk, hol kell jobban szeretnünk magunkat. 


Kereszty András:

FEJEZD BE A RINYÁT! KÉPEZD MAGAD SIKERESSÉ ÉS CSINÁLD MEG A SAJÁT SZERENCSÉDET! + KÖNYVBEMUTATÓ

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 21. Péntek 17:00-19:00

Párkapcsolatra vágysz, esetleg anyagi bőségre vagy sikerre, és még nincs belőle semmi? Neked is van ismerősöd, aki otthon ül és nem kezd semmit az életével? Ez a lelkesítő előadás neked, a könyv meg neki szól. Segít felismerni az akadályt, és segít abban, hogyan érd el a sikert. A „Fejezd be a rinyát!” című motivációs könyv PREMIERJE.


Kereszty András:

A SZEX, A DROG, A PÉNZ ÉS A HITEK - A SZABADSÁG DÖNTÉS, VAGY CSAPDA?

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 22. Szombat 10:30-12:00

Jó nekünk, ha korlátlanok a lehetőségeink az élvezetben, a pénzben, vagy az érzékkielégítésben? Hol van a határ a tudatosság és a rabság között a szexben, a drogok használatában, vagy a készen kapott hitrendszerekben? Mit fogadsz el abból, amit a világ helyesnek és igaznak tart? Az előadás arról szól, hogy valóban szabad vagy-e?


Kereszty András:

Változz, fejlödj, élvezd! A tudatosság 10 pontja

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 22. Szombat 16:30-18:00

A tudatosság alapjai. Az ősi bölcselet változatlan gyakorlati tudása, és a modern lélektan kísérleti eredményeinek végső következtetései tíz pontban. A boldog és tudatos élet alapjai. Az előadás egyedülálló összegzése az élet leglényegesebb ismereteinek. Egyszerű, átlátható és könnyen gyakorolható hétköznapi tudás a modern kor emberének.


Kereszty András:

A TUDATOSSÁG ISKOLÁJÁNAK A 10. SZÜLETÉSNAPJA - TE KAPSZ AJÁNDÉKOT

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 22. Szombat 18:00-19:00

GYERTEK ÉS TORTÁZZATOK VELÜNK EGYÜTT! TÍZ ÉV ÖRÖME MUNKÁJA ÉS SIKERE. AJÁNDÉKKAL KÉSZÜLTÜNK MINDEN VENDÉGÜNKNEK.


Kereszty András:

"ÍGY SZERETTEM VOLNA FELNŐNI - A TUDATOS GYEREKNEVELÉS ÖRÖMEI ÉS EREDMÉNYEI "

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 23. Vasárnap 10:30-12:00

Tudatosság a gyereknevelésben: minden szülőnek és leendő szülőnek kötelező tananyag. Három felnőtt gyerekem van meg egy kicsi. Azért tudom jól, hogy mire kell figyelni, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg a következményeket. Az előadás arról szól, hogyan neveltek téged, és hogy milyen mintákat adsz át a saját gyerekeid nevelésében.


Kereszty András:

AZT HITTEM, HOGY EGY ÉLETRE SZÓL - TUDATOS VÁLÁS ÉS TUDATOS ÚJRAKEZDÉS

A Tudatosság Iskolája Sátor - 2019. 06. 23. Vasárnap 16:00-17:30

Válás és változtatás, bűntudat és neheztelés nélkül. Hogyan őrizd meg a fontos emberi kapcsolataidat, miközben a közös élet véget ér? Időnként elhagynak, máskor meg te lépsz ki a kapcsolatból. A változás örök, de a hiányt végül öröm követheti. Hiánypótló előadás a válás tudatos lépéseiről, az érzelmi intelligenciáról és a továbblépésről.


Kereszty András:

A megvilágosodás érthetően

Egység tér - 2019. 12. 31. 18:30-19:30

logo