Lénárt Gitta

Nyersétel Akadémia alapító

10 éve foglalkozom a nyers táplálkozással, eddig 8 könyvem jelent meg a témában. Oktatok, workshopokat, hétvégi elvonulásokat szervezek, célom, hogy minél több ember megtalálja a számára legmegfelelőbb táplálkozási formát, és egyensúlyba hozza magát a természettel, a természetes táplálkozással.

Vissza

Lénárt Gitta:

Mit jelent az élő étel?

Kert - 2019. 05. 04. 12:15-13:15

Az élő ételek olyan növényi táplálékok, zöldségek, gyümölcsök, magvak, amelyeket hőkezelés nélkül fogyasztunk azért, hogy a bennük található értékes tápanyagokat megőrizzük. "A salátán túl is van élet", vagyis szeretném azt megmutatni, hogy nyers növényi alapanyagokból is lehet teljes értékű, ízletes és gyönyörű ételeket varázsolni, ráadásul egyszerűen. 


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés

Manna - 2019. 06. 20. Csütörtök 09:15-10:15


Lénárt Gitta:

Az enzimek jelentősége a táplálkozásban, élő ételek

Jurtafalu - 2019. 06. 20. Csütörtök 13:00-14:00

Milyen jelentősége van az enzimeknek a táplálkozásban? Az élő ételek fontossága.


Kata Siri Sant Kaur:

Kerekasztal beszélgetés - Egészséges táplálkozás

Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 20. Csütörtök 17:00-18:30

Feltöltés alatt, nézz vissza később.


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés

Manna - 2019. 06. 21. Péntek 09:15-10:15


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés

Manna - 2019. 06. 22. Szombat 09:15-10:15


Lénárt Gitta:

Nyers vegán étrend, gyakorlati kérdések és válaszok

Jurtafalu - 2019. 06. 22. Szombat 12:00-13:00

A nyers és a vegán ételek rejtelmei.


Lénárt Gitta:

Nyers vegán reggeli készítés

Manna - 2019. 06. 23. Vasárnap 09:15-10:15

logo