Lukács-Nagy Magdolna

anyaméh tisztító csoportvezető

Kineziológus, anyaméh tisztító csoportvezető, önismereti tanácsadó, theta healing konzulens vagyok. A mai rohanó világ, a multinacionális cégek teljesítményközpontúsága az én életemre is igen komoly hatást gyakorolt. A sok stressz rányomta a bélyegét mindennapjaimra, magánéletemre, az egészségemre. Sikeres voltam a munkámban, mégsem éreztem magam boldognak, teljesnek. Úgy éreztem, hogy valami mást szeretnék az életemtől, nem akartam elfogadni, hogy csak a mókuskerékről fog szólni. Sok kérdés kavargott a fejemben: Miért születtem? Mi az életfeladatom? Mit szeretnék igazán? Mitől lennék boldog? Mi értelme az életemnek? A válaszok keresése közben kipróbáltam alternatív és természetgyógyászati módszereket, életmódot váltottam, vegán lettem és elkezdtem salsazni, sportolni. A kineziológiával 2009-ben találkoztam és rendszeresen jártam kezelésekre. A sok önmunkának meglett a hatása,változásnak indult az életem, nőtt az önbizalmam, nyitottabbá váltam és napról napra boldogabb, kiegyensúlyozottabb lettem. Úgy éreztem, hogy végre megkapom a válaszokat és rátaláltam arra az útra amit kerestem. Elvégeztem a Touch for Health kineziológia képzést, majd szakvizsgáztam. Képeztem magam a ThetaHealing módszerében és elsajátítottam a lélek masszázsát, a metamorf masszázst. Az igazi nagy áttörést az Anyaméh tisztító tréneri képzés hozta meg számomra. Sikerült átlépni magamon és tágítani a határaimat. Megtapasztaltam a nők csodálatos erejét ebben a megtartó, támogató közegben, ami számomra elmondhatatlanul felemelő érzés a mai napig. Önismereti utam másik nagyhatású módszere a tantra, ezen belül a yoni masszázs terápia. Ezen módszerek alkalmazásával ismertem fel, hogy nem elég csak lelki szinten és elméletben dolgozni a félelmeinken és fájdalmainkon, sokkal hatásosabb és intenzívebb ha mindezt fizikai szinten mozgással és masszázzsal is oldjuk. Hiszek az anyaméh tisztítás módszerében, mert megtapasztaltam magamon milyen változásokat hoz , továbbá látom a csodás átalakulásokat, elengedéseket a klienseken is. Úgy érzem nagy szükség van női önismereti csoportokra. Bennünk, Nőkben rendkívüli energia és tudás rejlik, ezeket a kincseket a közösség segít felszínre hozni. Együtt, egymást támogatva könnyebben és hatékonyabban tudunk megszabadulni fájdalmainktól, blokkjainktól, ezáltal könnyebben tudunk kapcsolódni érzéseinkhez és elfogadni azokat. Méhünk állapota rendkívül fontos, hiszen ha megerősítjük anyaméhünket, mi is erősebbek és önbizalommal teltek leszünk. Ha megtisztítjuk, mi is felszabadultabbak leszünk és önfeledten meg tudjuk élni nőiességünket. Célom segíteni mindazoknak, akik szeretnének tenni önmagukért és méhük állapotáért. Akik szeretnék megtapasztalni egy női csoport erejét, transzformáló hatását.

Vissza

Lukács-Nagy Magdolna:

Anyaméh tisztító szertartás

Galéria - 2019. 05. 04. 11:45-13:15

A méh minden emberi élet kapuja. Az anyaméhünk a kreativitásunk, teremtésünk, érzelmeink és női energiáink központja. Egész testünk, minden izmunk és sejtünk tárolja blokkjainkat, azonban a nők esetében az anyaméh a legérzékenyebb, legnagyobb tároló központ. Minél több elakadásunk van, minél több sérülést, bántalmazást, fájdalmat és negatív energiát tárolunk itt el, annál nehezebben tudunk kiteljesedni nőiességünkben. Nem találjuk helyünket nőként, feleségként, szeretőként, nehezebben tudjuk megélni szexualitásunkat, anyaságunkat. Ezek az elakadások egy idő után fizikai szinten is megjelenhetnek és okozhatnak nőgyógyászati problémákat, akár meddőséget is.

A méhünk állapota visszatükrözi kapcsolatainkat is. Minden szexuális együttlét energiája, a közben megélt érzelmek eltárolódnak az anyaméhben. Az, ahogyan viszonyulunk a saját testünkhöz és méhünkhöz, szintén meghatározza életünket. Ha jó kapcsolatot ápolunk méhünkkel, szeretjük, törődünk vele, tisztítjuk, ez visszatükröződik életünkön, fizikai és lelki állapotunkon. Az önbizalomhiányból átléphetünk a magabiztosságba, sértettségből a megbocsájtásba, önmagunk hibáztatásából az elfogadásba.

logo